Prišiel Klaus do Bratislavy s úmyslom okradnúť Fica?

12. marca 2024, Mr. Freeze, Nejakí iní papaláši

Včera nás prekvapil Václav Klaus a dofrčal do Bratislavy. Oficiálne vraj na návštevu Róberta Fica, ale boli to skutočne jediné dôvody, ktoré ho sem hnali? Klaus sa preslávil tým, že v nestráženej chvíli rád čmajzne predmet, ktorý nie je priskrutkovaný a zmestí sa mu do vrecka na saku. Kleptománia sa s vekom obvykle zhoršuje, takže tých dôvodov mohlo byť aj viac.

Toto pero musí byť moje. / Zdroj: Bing Image Creator

Tí dvaja si asi mali o čom pohrkútať mimo kamier, pretože obaja sú antivaxeri, konšpirátori a milovníci Ruska. A to vlastne aj obaja potvrdili na kratučkom videu, ktoré zverejnili. Sústredili sa síce len na to, že si ponadávali na českú vládu, ktorá sa momentálne nechce s Ficom kamarátiť, ale robili tam obaja narážky aj na iné veci.

To bolo pred kamerami. Čo sa dialo mimo nich, o tom nevieme nič. Ale keďže Klausa predchádza jeho povesť, tak na neho alebo riadne striehli, alebo mu dali čokoľvek podpísať obyčajným jednorázovým perom z Tesca, ktoré aj keby uchmatol, tak sa vlastne nič nedeje. Netreba zbytočne pokúšať šikovné prstíky, ktoré sa dokážu mihnúť vzduchom ako kobra a v zlomku sekundy premiestniť vybraný predmet do vrecka. Zo slušnosti ho asi ani neprešacovali pri odchode, ale na detektore možno svietil ako vianočný stromček. Ale hlavne že obaja utužili vzájomné vzťahy medzi národmi.