Huliak odhalil tajomstvo veterných elektrární. Zabijú vás na 100 metrov.

17. januára 2024, Mr. Freeze, Komici na javisku Slovenskí papaláši

Huliak odhalil tajomstvo. Veterné elektrárne sa nestavajú preto, aby sme z nich mali elektrinu. Ich skutočným zmyslom je niečo iné, omnoho horšie. Tie elektrárne rozsievajú smrť. Znie to ako blúznenie šialenca, ale on to naozaj povedal. Preto najprv nechajme prehovoriť slovenského odborníka na výrobu elektriny z vetra.

Čo mám tie informácie v kufríku, 1250 km/h. To je aerodynamický tresk, čo vzniká na koncoch listov tých vrtúľ. Z toho keď odletí ľad, v okruhu 300 metrov okolo vrtule vás zabije. A keď je zase bezvetrie, umele ich elektromotorom roztáčajú, aby budili dojem, že vyrábajú elektrinu.

Huliak z jeho vlastných úst.
Ja som na to prišiel, prečo stavajú tie prekliate veterné elektrárne. To sú stroje smrti. / Zdroj: Bing Image Creator

Ten jeho prejav som skrátil a odstránil som z neho habkanie, ale to čo tam boli rozoznateľné slová, tie sú tam presne tak, ako to chlap povedal. Klepkáte si významne prstom na čelo? Poviete si, však to možno tým bude, že je z Očovej, ale pochybnosti vo vás ostávajú. Nie každý môže byť bystrý, ale asi v tejto koalícii ťažko nájdeme človeka, ktorému by to myslelo menej. A asi aj v Očovej budete márne hľadať niekoho, kto by ho výraznejšie podliezol, ale zase na druhej strane, keď si z neho spravili starostu, možno je to v tej Očovej naozaj zlé.

A to v SNS pôvodne chceli, aby bol ministrom životného prostredia. Dokážete si predstaviť zasadanie vlády, kde by tento človek vypúšťal z úst tieto sprostosti? Koľko by trvalo, kým by sa tí múdrejší ministri, napríklad Drucker alebo Raši, začali smiať? A keby nebodaj vycestoval niekde do zahraničia, to by sa nám na ňom bavil celý svet, podobne ako na Matovičovi s tou jeho špeciálnou angličtinou.

Ale možno okolie Očovej je posiate mŕtvolami ľudí okolo veterných elektrární a hovorí z vlastnej skúsenosti. A možno aj on má ten elektromotor, ktorým v bezvetrí roztáčajú vrtule, aby budili dojem, že vyrábajú elektrinu. A hovorí z vlastnej skúsenosti.

Ak je tu niekto z okolia, môžete ísť skontrolovať danú lokalitu, koľko tam na poliach leží nebožtíkov? Robte fotky, filmujte. A potom nás všetkých informujte, len si dajte pozor, lebo do 300 metrov od vrtule vás to môže zabiť. Tak hovorí znalec, ktorý sa v tom vyzná.