Fico, Danko a Blaha si poplakali na Husákovom hrobe

10. januára 2024, Mr. Freeze, Slovenskí papaláši Temná minulosť Slovenska

Fico, Danko a Blaha prišli k hrobu Husáka a tam sa mu klaňali. Máte pocit, že im preskočilo? Oni to mysleli vážne. Komunistický darebák, na ktorého rukách je krv stoviek nevinných ľudí, sa narodil pred 111 rokmi.

Pekne si chlapci poplakali nad hrobom komunistického vodcu. / Zdroj: Bing Image Creator

Týmto svojim činom nám predviedli, aké myšlienky nosia vo svojich útrobách. Tie príhovory, ktoré zo seba vyvrhli, boli krásne. Takže vraj za to, keď sa pred X rokmi medzi sebou mlátili komunisti o moc a na nejaký čas Husáka aj zavreli, tak že toto bol akože jeho prejav odporu proti vtedajšej moci. Pripomeňme si, že komunisti sa medzi sebou v minulosti často hlušili. A nerobili to kvôli nejakým ideálom, ale sa úplne normálne lomili o moc. Nebolo za tým nič vznešené. Nazývame vznešeným, keď sa prasce mlátia o posledný kus žranice? Asi nie.

Pripomeňme si, že Husák po roku 1968 nemal najmenší problém posielať odporcov ruskej okupácie do väzenia, s Brežnevom si dával také jazýčkové, že by mu mohli závidieť aj profesionálne prostitútky a na hraniciach nechal pravidelne guľometmi postrieľať tých, čo chceli ujsť na západ. A pomocou ostatných súdruhov doviedol Československo ku krachu, takže v roku 1989 radšej tíško sedel v kúte, vedomý si toho, že keby sa vtedy ozval, skončí na kandelábri.

Takže keď sa teraz niekto príde klaňať na jeho hrob, čo asi tak bude robiť v deň, keď si budeme pripomínať ruskú okupáciu? Dočkáme sa zavedenia nového štátneho sviatku? Však teraz jeden sviatok ako voľný deň zrušili, priestor sa vytvoril, takže majú možnosť navrhnúť nový sviatok ruskej okupácie. Minimálne jeden z tej trojky by ho určite rád oslavoval. Možno aj všetci traja.