Kam sa stratili nanožiletky?

9. novembra 2023, Mr. Freeze, Nezaradené

Kedysi boli konšpirátori kreatívnejší a najmä sa snažili svoje vízie vkladať aj do diskusií v normálnych novinách. Dnes však už kapitulovali a ostávajú zalezení len na svojich pochybných stránkach. Žiadne vízie konca sveta, zaplaveného zmutovanými zombíkmi, ktorí mali vznikať po užití vakcíny. Vakcíny, v ktorej mal byť grafén, nanožiletky a kopec ďalších toxických vecí, ktoré mali vytĺcť polku planéty.

Hypotetická apokalypsa sveta plného zombíkov, ktorí chystajú posledné minúty života pre neočkovaných. / Zdroj: Bing Image Creator

Rád som si čítal o tom, ako o dva roky pomrieme, ako nám to skráti život a čo všetko vo vakcíne ponachádzali pochybní vedci, ktorých zvyšná vedecká obec posiela do blázincov. Dnes sme už mali ako zombíci naháňať posledné zvyšky neočkovanej populácie, ktorá by prežívala iba v opevnených mestách. Cintoríny mali byť plné, márnice mali byť plné tých, ktorých už nemal kto odpratať na cintoríny. A vyľudnené mestá sa mali stať útočiskom dravých zvierat, ktoré sa nakŕmili na cintorínoch a prevzali štafetu šialenstva a poľujú na posledné zúfalé skupinky neočkovaných.

Nič z toho sa neudialo. Dovolím si aj upozorniť, že taká Cibulková sa predbehla na vakcínu 10.1.2021. Podľa predpovedí už akosi nadsluhuje. Nemala už aspoň začať kašľať? Nejako tie šialené prognózy vôbec nevyšli, ale je pravda, že by som sa nemal kafrať do kapusty samozvaným expertom – konšpirátorom. Možno sú už vedecky niekde úplne inde a sľubujú svojim čitateľom úplne iné zážitky.