Rozzúrený Trump dostal ďalšiu pokutu za urážlivé reči

26. októbra 2023, Mr. Freeze, Nejakí iní papaláši

Bolo jasné, že sa neudrží na uzde a bude robiť to, čo mu súd zakázal. Mal hlúpe poznámky o ďalšom súdnom úradníkovi a tak to sudca ocenil novou pokutou, teraz už na 10 000 dolárov. Zhrňme si jeho pokuty za posledné dni:

Tretiu pokutu už asi nedostane, sudca mu už za ďalšie prehrešky prisľúbil basu. Asi len domácu, ale aj to sa ráta. Je vidno, že je Trump nervózny, keď sa jeho bývalí komplici priznávajú ako na bežiacom páse a tak chrlí nenávisť všade naokolo. Prípadov je veľa, začína v tom byť trošku zmätok, ale tieto pokuty dostáva za súdny proces s podvodmi pri oceňovaní nehnuteľností, kde už v podstate čaká len na výsledok, že koľko za to vyfasuje.

Zúrivosť v očiach, strach v trenkách. / Zdroj: Bing Image Creator

Jeho komplici sa priznávajú v inom súdnom procese, kde sa riešia tie jeho hlasy voličov, ktorých mu mali komplici vyčarovať. Čo je ešte vážnejší zločin, ako jeho podvody s nehnuteľnosťami. V tomto prípade sa mu za posledných pár dní priznali títo:

Čím viac priznaných, tým väčšia zúrivosť v Trumpových očiach. Hľadá, na koho by to hodil, ale jeho komplici sa snažia z toho vycúvať s nízkymi trestami a prísľubom prezradiť všetko, čo vedia o hlavnom organizátorovi. Už sa mu to kráti a po Vianociach zistí, ako sa žije vo väzenskej cele.